tisdag 25 maj 2010

Lying to be perfect


Nu ha jag tittat på ännu fler filmer. Här kommer snart en hel rad med film recensioner.

Först ut är Lying to be perfect
Släppt: 30 Januari 2010
Director: Gary Harvey
Poppy Montgomery som Nola Devlin
Adam Kaufman som Chip/Alex

En film som jag till en början tyckte var tråkig och förutsägbar. Man visste att hon skulle gå ner i vikt för att inte avslöja sin hemlighet, men när man fick veta hemligheten så insåg man att denna filmen skulle bli lite annorlunda. Den blev bara bättre och bättre ju mer man såg. När hon, Nola, träffade Chip/Alex så blev filmen så mycket bättre.

Den handlar då om Nola som är en "editor" på tidningen "Shine". Hon har skrivit innan och vill börja skriva igen, men har tydligen inte ansiktet för de. Därför skapar hon ett ansikte och på så sett får hon skriva utan att någon vet om att det är hon. Nola är mycket överviktig och bor ensam med sin katt. Hon har två bästa vänner som också är överviktiga och tillsammans bildar de en pakt som de kallar Cinderella pact. Denna pakten går ut på att en av dem skall komma i sin bikini och kunna leka med sina barn. Den andra skall bära rött igen. Nola vill komma i en jätte fin klänning.

En mycket bra film. Den var förutsägbar, men på ett bra sätt. Man blev ändå lite överraskad då och då. En väl rekommenderad film med andra ord.

Jag ger den: 7/10
Komedi: 8/10
Spänning: 4/10
Romantik: 8/10
Action: 1/10
Handling: 7/10



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar