tisdag 27 april 2010

Fool's gold


Fool's gold , en toppen komedi.

Ressigör: Andy Tennant
Släpptes: 8 Februari 2008
I rollerna:
Kate Hudson som Tess Finnegan
Matthew McConaughey som Benjamin Finnegan (Finn)
Donald Sutherland som Nigel Honeycutt
Alexis Dziena som Gemma Honeycutt

Det är andra gången jag ser den och den var bättre nu. Den handlar om en spanska gammal skatt som sjönk när den var på väg hem. Skatten heter "Queen's diary. Det gifta paret Tess och Finn har letat efter skatten ända sedan deras smekmånad. Nu jobbar Tess på en båt som ägs av en mycket rik man och Finn försöker fortfarande hitta skatten utan några framsteg.

Tess och Finn skiljer sig i början av filmen, men det är också så de träffas igen då Finn behöver pengar för att sponsra letandet och följer efter Gemma, Nigels dotter. På detta viset så får han pengar och försöker tillsammans med Tess och en gammal kompis att hitta skatten. På vägen stöter de på problem när Big bunny också försöker hitta skatten.

En rolig film som man skrattar mycket i. Lite spänning där de håller på att dö hela tiden och man inte vet när de skall hitta skatten. De är så nära hela tiden, men ändå långt bort.

Jag ger den 9/10
Komedi: 9/10
Spänning: 7/10
Romantik: 8/10
Action: 9/10
Handling: 8/10

EN bra film som är värd att ägna lite tid åt. Rolig och spännande. en bra tjejkvälls film eller varför inte en dejt film. Både för killar och tjejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar