fredag 8 januari 2010

Vilken dag!!

Hej alla. Nu har jag jobbat "klart" (jobbar ju dygnet runt än så länge. Blir lätt så när man bor där man jobbar:P) för idag.

Tack till kentsu103s på youtube. Tack för du räddar min dag. Tog 10 min tack vare dig att lägga Matias idag och han sov nästan två timmar. Han har toppen bra barnlåtar. Ett tips till er som skall få era barn att sova eller när de är trötta på att leka med sina leksaker. Tar alltid fram hon då:) Enda negativa är att jag blir så sjukt trött när man bara hör massa godnattvisor:P

Vad har jag gjort idag då?
Igår gick jag upp vid sju, var klar 20 över för att kunna ta hand om Matias om han vaknade, men han vaknade vid 8 som vanligt. Idag skulle jag göra samma, men vaknar av att jag hör honom skrika till sin mamma:P Då har jag ställt kl på 7, men snoozat till åtta:P han hade varit vaken 10 min, men det är ju inte så farligt då jag inte skulle passa honom på heltid förrens hon gick till frissan vid 9..

Vi har iaf lekt massa.. Kittelleken som går ut på att man jagar Matias och sen fångar honom med jämna mellanrum för att kittla honom. (syrran gjorde dett apå mig när jag var lite och kittelpiporna är tillbax:P) Han verkligen älskar detta och springer nu till mig för att leka istället för till sin mamma eller pappa. Jag stod bredvid T, typ två meter ifrån, och så sträcker T ut sina armar så att han skall krama Matias. DÅ springer han till mig och försöker krama mig.. Känns lite fel att det blir så, har ju bara varit här i någon dag. Jag försöker att låta honom leka med T och K så fort de kommer hem, men sen skall man ju också vara där om de vill ha lite fritid.. Svårt, men de börjar att funka. Jag börjar att se mer och mer när det passar att jag går och inte går.

Jag har iaf märkt idag att jag har golvvärme på min toalett:P Låtet mysko att jag inte märkt detta innan, men det var eftersom jag inte gått med mindre än tre par stumpor var dag. Idag gick jag med bara två par för vi skulle ändå inte ut, 26 minus ute, så då kände jag det:P

Ojojoj är allt jag säger.. Man blir helt klart trött av att ta hand om en så energirik grabb:P Skulle kunna sova i dygn nu:P Därför avslutar jag här med att säga god natt sov gott och dröm sött.

P.s. Alias är så sjukt bra att man önskade Matias sov längre:P

Kjamar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar